Spelling Test – Choose the Correct Spelling Word!

Spelling test : In the following the questions choose the word whose spelling is correct :
spelling_test
1.Choose the Correct Spelling Word
A.Convalasce
B.Convolasce
C.Convelasce
D.Convalesce

Correct Answer: Option (D)


2. Choose the Correct Spelling Word
A. Eflorescence
B. Efllorescence
C. Efflorescence
D. Efflorascence

Correct Answer: Option (C)

3. Choose the Correct Spelling Word
A.Disaminate
B.Disanimate
C.Disaninate
D.Disanimat

Correct Answer: Option (B)

4. Choose the Correct Spelling Word
A. Occasion
B. Occassion
C. Ocasion
D. Ocassion

Correct Answer: Option (A)

5. Choose the Correct Spelling Word
A. Entrepreneur
B. Entrapreneur
C. Entrepraneur
D. Enterprenuer

Correct Answer: Option (A)

6. Choose the Correct Spelling Word
A. Equanimity
B. Equannimity
C. Equanimmity
D. Equinimity

Correct Answer: Option (A)


7. Choose the Correct Spelling Word
A.Dominicle
B.Dominicale
C.Dominical
D.Domeenicle

Correct Answer: Option (C)

8. Choose the Correct Spelling Word
A.Dryad
B.Driad
C.Driade
D.Dryade

Correct Answer: Option (A)

9. Choose the Correct Spelling Word
A.Eclips
B.Eclipse
C.Eklipse
D.Eclypse

Correct Answer: Option (B)

10. Choose the Correct Spelling Word
A.Enthosiasm
B.Enthuziasm
C.Enthusiasm
D.Ebthusiazm

Correct Answer: Option (C)


All the questions of Spelling test are verified by experts. In case, if you detect any error in Spelling test then please inform us. We will update it as soon as possible.

You May Also Like

About the Author: GFC Staff

Our staff explores the Internet what’s possible and share knowledge and information with career seekers. They also Like to dig into various leading newspapers, important books, magazines etc. for important questions and MCQs. The team is led by Iqbal Hussain

4 Comments

Leave a Reply

Thanks for choosing to leave a reply. Your opinions and comments are very important to us, and your email address will NOT be published. If you need a private conversation then use our contact form. Please add an avatar if you do not have and make the comment section more beautiful.

Thanks for subscribing! Please check your email for further instructions.

Also let’s connect on social channels

Join us. We are social.

Join us. We are social.

Subscribe to get FREE updates

gfc-newslater
Join 1000s of readers around the globe. Don’t worry. We also don’t like Spam. We are weekly.

Subscribe to get FREE updates

gfc-newslater
Join 1000s of readers around the globe. Don’t worry. We also don’t like Spam. We are weekly.