Synonyms- are the pair of words that have the same meaning

In the following the questions choose the word which best expresses the meaning of the given word(synonym).

1. UNCOUTH
A. Ungraceful
B. Rough
C. Slovenly
D. Dirty

Correct Answer: Option (B)



2. ERROR
A. Misadventure
B. Misgiving
C. Ambiguity
D. Blunder

Correct Answer: Option (D)

3. COMMENSURATE
A. Measurable
B. Proportionate
C. Begining
D. Appropriate

Correct Answer: Option (B)

4. DEBACLE
A. Collapse
B. Decline
C. Defeat
D. Disgrace

Correct Answer: Option (A)

5. GERMANE
A. Responsible
B. Logical
C. Possible
D. Relevant

Correct Answer: Option (D)

6. DISTINCTION
A. Diffusion
B. Disagreement
C. Different
D. Degree

Correct Answer: Option (C)

7. MASTERLY
A. Crafty
B. Skilful
C. Meaningful
D. Cruel

Correct Answer: Option (B)

8. SCINTILLATING
A. Smouldering
B. Glittering
C. Touching
D. Warming

Correct Answer: Option (B)

9. TEPID
A. Hot
B. Warm
C. Cold
D. Boiling

Correct Answer: Option (B)

10. VORACIOUS
A. Wild
B. Greedy
C. Angry
D. Quick

Correct Answer: Option (B)

If you find any errors then please submit here.

You May Also Like

About the Author: GFC Staff

Our staff explores the Internet what’s possible and share knowledge and information with career seekers. They also Like to dig into various leading newspapers, important books, magazines etc. for important questions and MCQs. The team is led by Iqbal Hussain

11 Comments

Leave a Reply

Thanks for choosing to leave a reply. Your opinions and comments are very important to us, and your email address will NOT be published. If you need a private conversation then use our contact form. Please add an avatar if you do not have and make the comment section more beautiful.

Join us. We are social.

Subscribe to get FREE updates

gfc-newslater
Join 1000s of readers around the globe. Don’t worry. We also don’t like Spam. We are weekly.

Subscribe to get FREE updates

gfc-newslater
Join 1000s of readers around the globe. Don’t worry. We also don’t like Spam. We are weekly.